Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak pečovat o svěží vzhled?

1. 11. 2010

 

Obecným trendem je nyní mladistvá a svěží vizáž

V péči o pokožku po letní sezoně je nutná zejména její hydratace a prevence melanomů. Platí to stejně pro ženy jako pro muže. Důležité je rovněž každodenní používání kvalitních kosmetických přípravků. K nejdůležitějším faktorům pro udržení tzv. svěžího vzhledu patří zdravý životní styl, psychická pohoda a pravidelný pohyb. V dnešní době bohužel není jednoduché tyto zásady dodržovat. Proto existují určité léčebné metody, které pomohou s konkrétními kosmetickými nedostatky a známkami stárnutí, celulitidou aj.

Novinky pro dokonalé tělo

 

Pro ty, kteří chtějí udělat pro své tělo více, přichystala klinika na podzim několik speciálních procedur. Novinkou bude multifunkční přístroj QuantaSystem Laser Light A Star, který se bude využívat k odstranění žilek v obličeji i na dalších částích těla, k depilaci, mezoterapii aj. Se zdravým životním stylem úzce souvisí i správná životospráva. Ing. Pavlína Kantová, shrnuje trendy ve zdravé výživě následovně: „V současné době dochází k obecnému odklonu od tzv. zaručených diet, více se projevuje osobní přístup ke klientovi a návrat k přírodě.

I na stravě záleží

Také strava je chápána jako součást protistárnoucího neboli antiage programu. Svým klientům zdůrazňuji i nutnost sportu jako součásti zdravého životního stylu.“ Pokud se chcete odborníkům svěřit se svými problémy či se dozvědět více informací na toto téma, objednejte se na kliniku. V Avienclinic vám tým vysoce erudovaných a zkušených lékařů poradí a vzápětí pomůže, abyste se cítili mladší, krásnější a spokojenější sami se sebou.